Patrik Witkowsky, regissör

 

Patrik har en kandidatexamen i Kultur- och samhällsanalys från Uppsala universitet men började studera film på San Francisco State University och därefter på Biskops-Arnö. Han har arbetat med radio, samt skrivit och regisserat spelfilm. Nu arbetar han främst med dokumentärfilm.

 

 

 

 

Jesper Lundgren, fotograf

 

Jesper är en stor filmfantast, har studerat film på Sundbybergs folkhögskola och Biskops-Arnö. Han ägnar sig åt både spel- och dokumentärfilm som fotograf och regissör.

 

 

André Nyström, klippassistent och grafiker

 

André är utbildad inom media och grafisk kommunikation och har en masterexamen i filosofi. Han är intresserad av film som uttrycksform och gillar att arbeta med färg och form.

 

Nils Säfström, klippassistent och speakermanus

 

Nils har ett stort film-, fotbolls- och filosofiintresse och ägnar fritiden åt dem alla men arbetstiden blott åt det sistnämnda. Han har en masterexamen i praktisk filosofi från Uppsala universitet och är anställd som doktorand i praktisk filosofi vid Stockholms universitet.

 

Henrik Bylund, kommunikationsansvarig

 

Henrik har studerat kandidatprogrammet kultur och samhällsanalys vid Uppsala universitet. Han jobbar idag med digital reklam och marknadsföring och gillar hur man med hjälp av film kan kommunicera viktiga frågor. Förutom film har han också intresse för radio och journalistik.